Opstart af Kooperativ virksomhed!

posted in: Arbejdsliv, Kooperativ 0

Så ruller vi!

Opstartsfasen af en kooperativ IT virksomhed er begyndt.

Første stormøde afholdes i Prosas lokaler Vester Farimagsgade 37A, onsdag 8. juni 2011 kl. 17:00.

Jeg har lavet en LinkedIn gruppe, tjek den ud her: http://www.linkedin.com/groups/Kooperativ-IT-virksomhed-3917788

Herunder startskuddet postet på Facebook og LinkedIn:

Kom ud af busken, IT drenge og piger!

Vil du gerne arbejde på en anden måde, med mere livs- og arbejdsglæde? Vil du gerne bestemme selv, sammen med ligesindede? Vil du gerne bruge din skaberkraft til at bygge en bedre verden?

Lad os tage magten over eget liv, og bygge en alternativ virksomhed – med fokus på arbejdsglæde, håndværk, skaberkraft og solidaritet mellem mennesker. Lad os arbejde så meget som det passer os og vores familier, lad os arbejde for de kunder vi har lyst til, med de projekter der, også på et højere plan, giver mening for os selv.
Lad os skabe et arbejdsfællesskab der sparker røv, der inkluderer alle, og samtidigt skaber rum til individets udfoldelse, et fællesskab der stråler af livs- og arbejdsglæde 🙂

Sammen kan vi en masse!

Giv lyd! Mail, ring eller skriv et indlæg her. Jeg prøver at koordinere nogle opstartende brainstorm møder, sikkert et sted i København.

OBS! En IT virksomhed består jo også af andre typer, kender du en revisor, advokat, sælger, coach, fondraiser, administrator blæksprutte osv…. Giv dem et praj og inviter dem med.