Bogkøb på nettet!

posted in: WWW 0

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at bestille Naomi Klein’s bog “Chockdoktrinen“. Sådan, jeg ser frem til læsningen.

I forbindelse med min søgning, faldt jeg over bogpriser.dk, der lige som den gode gamle edbpriser.dk finder og sammenligner priser fra lige nu 28 forskellige online boghandlere… Det var nemt og hurtigt, denne lille omvej sparede mig ca. 45,- kr.

Handlen på nettet er stadig i sin blomstring, og selv om netbutikkerne for tiden lukker i bunker, så er der (stadig) ingen tvivl om at nettet vil forandre vores indkøbsmønstre radikalt. Det er så ikke lige gået så hurtigt som nogen spåede – men helt ærligt, det her er bare for nemt. Detailhandlen får kamp til stregen, og det er da egentlig også en sørgelig udvikling – tomme butiksvinduer på hovedgaden gør bare noget skidt for éns oplevelse af et bymiljø.

Så måske skulle jeg hellere næste gang bruge de 45,- ekstra og så handle i min lokale boghandel, så sparer vi også CO2 på transporten…Eller hvad – boghandleren får den jo også kørt til døren:-)